RFM
Segmentació de clientsRFM
Segmentació de clients


Les empreses que són capaces de fer servir les dades dels clients per comprendre millor com pensen, senten i prenen decisions de compra, tenen un avantatge.

T'ajudem en la creació d'una experiència de marquèting personalitzat.

El noste objectiu: augmentar l'engagement, crear ofertes específiques i rellevants per als grups de clients adequats, millorar les conversions i allargar la vida útil del client.

LOOKER STUDIO
Anàlisis personalitzatsLOOKER STUDIO
Anàlisis personalitzats


Treballem amb les dades de Google Analytics i Google ADS i convertim les dades de web i campanyes en informes clars personalitzables i fàcils d'entendre i consultar. Mensualment generem foto situacional.

Quadres de comandament
Visualitzem la situació del negociQuadres de comandament
Visualitzem la situació del negoci


Vols saber si la teva empresa és rendible o quines àrees o serveis del teu negoci aporten més rendibilitat? Perquè coneixem a fons l'empresa podem presentar el millor format per fer entenedora tota la informació del negoci.

GOOGLE ANALYTICS-G4
Què sabem dels teus clients?GOOGLE ANALYTICS-G4
Què sabem dels teus clients?


Vols saber d’on són els clients de la teva web? Amb quin contingut interactuen més? Els teus clients tornen? Quins dispositius utilitzen? Quines pàgines visiten més? Saber si es descarreguen un pdf? O veuen un vídeo? Tenim la resposta a totes aquestes preguntes.

Som experts en anàlisis de dades, tenim més de 20 anys d’experiència i estem certificats per Google Analytics.